Glossier Package Pink bag Jelly Cleanser Primer Balm dotcom Clod Paint Review

Ingen har väl kunnat undgå succémärket Glossier vid det här laget? Märket grundades 2014 av Emily Weiss, modebloggare och före detta modeassistent på Vogue, och Glossier har vid det här laget bland annat haft en väntelista på över 10.000 personer till deras brow gel. De instagramvänliga produkterna (som är 100% cruelty free) säljer alltså som smör och hypen är total! Självklart var jag tvungen att klicka hem ett par produkter nu när de äntligen skickar till Sverige.

Jag la min beställning den 10 augusti och en vecka senare kunde jag hämta ut paketet. Om du handlar för mer än 380:- så är frakten gratis och det tillkommer inga andra avgifter. Paketet innehåller, förutom dina produkter, deras klassiska rosa bubbelnecessär, tester och diverse klistermärken.

Glossier pink bag cleanser balm dotcom primer jelly cleanser cloud paint

I min beställning:

Glossier Milky Jelly Cleanser Priming Moisturizer Review RecensionMilky Jelly Cleanser
En återfruktande rengöringsgelé som har en helt underbar krämig konsistens. Den har en svag doft av rosenvatten som jag inte är överförtjust i, men då den inte är så kraftig så går det bra ändå. Den är härlig att tvätta ansiktet med på morgonen och huden känns återfuktad efteråt, men den fungerar mindre bra till att ta bort smink med så till det använder jag den inte. Jag upplever den som svårare att få bort än andra rengöringsprodukter. Det krävs mycket vatten och skrubbande med händerna innan allt är borta. Den får ändå en tumme upp då konsistensen är helt amazing.

Priming Moisturizer
Med nyckelingredienser som Hyaluronsyra, vitaminer och te- och honungsextrakt ska denna produkt ge lyster och jämna ut huden så att du får en perfekt bas för din make-up. Jag tycker att den gör sitt jobb bra och huden får en såndär härlig sammetslen yta som man vill ha efter en primer. Texturen är väldigt mjölkig och lätt och den går snabbt in i huden. Det går åt väldigt lite produkt per gång så den räcker förmodligen ett bra tag vilket gör att priset på 200:- känns ganska rimligt.

 

Glossier balm dotcom original mint reveiw recensionBalm dotcom
Jag köpte denna i två varianter – Mint och Original. Den beskrivs som en universalkräm för t.ex. läppar, armbågar och nagelband men att använda den som läppbalsam är nog det vanligaste och det är det jag använt den till. Låt mig börja med att säga att jag är otroligt kräsen när det kommer till läpprodukter och jag tycker att det är extremt svårt att hitta produkter som håller måttet. Jag skulle ge dessa betyget ”Helt okej”. Mintvarianten har en behaglig mintdoft medan Originalen är doftfri. De har en tjock konsistens som är väldigt skön på läpparna och håller rätt länge till skillnad från många andra läppbalsam. Jag hade dock önskat att de återfuktade lite mer på djupet då det känns som att de mest ligger på ytan. De känns som en bra (och fin!) produkt att ha i handväskan framåt hösten när man är ute efter lite extra fukt.

Glossier Cloud Paint Puff Blush Review Recension

Cloud Paint
Jag har alltid varit förtjust i rouge i krämform så denna var en självklarhet på shoppinglistan. Denna kommer i sex olika nyanser och jag valde en rosa ton som heter ”Puff”. Denna produkt är helt fantastisk! Smart och hygienisk förpackning, otroligt dryg och busenkel att applicera snyggt utan att få skarpa kanter (och den går även att använda på läpparna). Den appliceras enklast med fingertopparna och färgen är lätt att bygga upp till den nivån man önskar. Jag kommer definitvt att köpa flera nyanser av denna.

 

Glossier Milky Jelly Cleanser Priming Moisturizer Balm dotcom mint original cloud paint puff reveiw recension

Det var alla produkter i min första Glossier-order. Jag kan absolut tänka mig att beställa igen och de har flera andra produkter som jag är nyfiken på, t.ex:

  1. Exfoliating Solution
  2. Greens + Moon Mask Duo
  3. Perfecting Skin Tint
  4. Haloscope
  5. Body Hero Duo

Glossier Review Recension Cards

Jag har en rabattkod som ger 10% på hela din Glossier-beställning om du går in via denna länk. Rabatten dras av i kassan.

Etiketter: