Inlägget är reklam för Kicks och innehåller annonslänkar

 

Hudvård behöver vi alla i olika utsträckning och lagom till att hösten gör entré så har Kicks en kampanj med 20% rabatt på ansiktsvård och utvald kroppsvård. Jag har samlat ihop en liten blandning av både produkter som finns med på min produkter-jag-måste-prova-lista och produkter som jag redan har och älskar. Lyxkrämen från La Mer finns exempelvis med på den förstnämnda listan medan moisturizern från Origins är en ny favorit i badrumsskåpet. Ansiktskrämerna från Kiehls och Clinique är jag också nyfiken på.

 

 

 
 
Förutom ansiktskrämer finns det ett helt hav av andra varianter av hudvårdsprodukter att använda. Av de nedan så är jag väldigt förtjust i Drink Up Intensive Overnight Mask från Origins och Estée Lauders fantastiska Advanced Night Repair Serum (ögonkrämen i samma serie är också underbar). Resterande produkter finns på min shoppinglista. Det svåraste är att bestämma sig för var man ska börja eftersom man ju inte kan använda allt på en gång. Eenie, meenie, miney, moe…

 

1. Drink Up Intensive Overnight Mask | 2. Glow Tonic Facial Toner | 3. Capture Youth Glow Booster Serum | 4. The Intensive Revitalizing Mask |5. Moisture Surge Overnight Mask | 6. Advanced Night Repair | 7. Foam Cleanser |  8. Tonique Confort Rehydrater |


Erbjudandet räcker t.o.m den 2/10 2018 eller så långt lagret räcker. Happy shopping!

Etiketter:, , , , , , , , ,