Eleven Julkalender 2018

Jag hade inte tänkt köpa någon skönhetskalender 2018, men min kära pojkvän överraskade mig med denna från Eleven så det blev en kalender ändå. Jag har sett att många varit nyfikna på den så därför tänkte jag inleda det nya bloggåret med en recension. Låt mig börja med att säga att jag var otroligt förväntansfull och hade väldigt höga förväntningar på innehållet, men såhär i efterhand så är jag tyvärr lite besviken. Det tar emot att skriva det för jag vill så gärna tycka om den till 100% och höja den till skyarna. Mitt betyg blir dock bara ”Helt okej”.

Kalendern kostade 1395:- och ska ha ett värde på 2900:- och då hade jag förväntat mig lite mer än nästan bara samples och Not for sale-produkter. Alltför många gånger kände jag bara ett ”jaha” när jag öppnade dagens lucka och plockade ur innehållet. Den innehöll även nästan bara hudvårdsprodukter och där hade jag absolut uppskattat lite mer variation. Jag hade även hellre sett en blandning av prisklasser och kunnat få fler full size-produkter istället för nästan uteslutande minivarianter. Samples får jag ju ändå när jag handlar skönhetsprodukter så varför betala 1395:- för det?

Produkter i Elevens Julkalender 2018, Recension

Kalenderns innehåll:

 • Lucka 1: YSL Black Opium, 7,5 ml
 • Lucka 2: Sensai Cellular Performance Day Cream, 8 ml
 • Lucka 3: bareMinerals All Over Face Colour, Warmth, 0,6 g
 • Lucka 4: Alterna Caviar CC Cream, 25 ml
 • Lucka 5: Dermalogica Calm Water Gel, 10 ml
 • Lucka 6: Clarins Be Long Mascara, 3 ml
 • Lucka 7: G9SKIN White In Milk Mild Foam, 30 g
 • Lucka 8: Beauté Pacifique Cleansing Moisturizing Water 20 ml + Body Lotion Dry Skin 20 ml
 • Lucka 9: Skin79 Seoul Girls Beauty Secret Brightening Mask + Vitality Mask
 • Lucka 10: Jane Iredale Smooth Affair 7 ml + Lip Drink Sheer 2 g
 • Lucka 11: Peter Thomas Roth Cucumber Mask, 14 ml
 • Lucka 12: Lancôme Monsieur Big Mascara Waterproof, 2 ml
 • Lucka 13: Mario Badescu Lavender Facial Spray, 59 ml
 • Lucka 14: Filorga Meso Mask, 15 ml
 • Lucka 15: Babor Hydra Ampoule 2 ml + Perfect Glow Ampoule 2 ml
 • Lucka 16: Davines Oi Oil, 50 ml
 • Lucka 17: Biotherm Aquasource Rich Cream, 20 ml
 • Lucka 18: Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules, 7 st
 • Lucka 19: Gucci Guilty Woman EdT, 5 ml
 • Lucka 20: Bamford Body Wash, 50 ml
 • Lucka 21: Clinique High Impact Mascara, 3,5ml
 • Lucka 22: Essie Gel Couture Top Coat 13,5 ml + Bubbles Only, 13,5 ml
 • Lucka 23: Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Avocado + Lemon
 • Lucka 24: FOREO Luna Play, Pearl Pink

Jag tänker dock inte bara ge ris utan såklart även ros. Jag gillade att det var en bra blandning av olika märken och att man får chansen att prova på nya produkter och med lite tur hitta nya favoriter. Jag är ett stort fan av sheet masks så att jag nu har fyra nya att prova är ett stort plus från min sida. Och lucka 24 gjorde mig absolut inte besviken då det gömde sig en Luna Play från FOREO där. Helt klart kalenderns höjdpunkt. Själva lådan går även att spara och återanvända nu när alla luckor är öppnade så den är perfekt till förvaring av t.ex. smink eller accessoarer.

Eleven Julkalender 2018 Foreo Luna Mini
Luna Play från FOREO.

Etiketter:, , , , ,